Beleven en ervaren

  • Chakra-wandeling: ervaar jezelf en je omgeving op verschillende energieniveaus, ontmoet natuurwezens en maak contact met het krachtveld van bomen en dieren.
  • Kennismaken met edelstenen via sprookjes uit een land ver achter de sterren. Bedoeld voor kleine maar ook volwassen kinderen, die weten dat edelstenen meer zijn dan alleen uiterlijke schoonheid. Door goed te ‘luisteren’ naar iedere steen kunnen we het sprookje dat daarin opgeslagen zit beter verstaan.
  • Trancedans:  een prachtig dansavontuur… geblinddoekt je laten meenemen door de muziek; je overgeven aan wat dan ontstaat in jezelf, jij alleen met en in jezelf op de golven van muziek. Door geblinddoekt te dansen, sluit je jezelf af van alle visuele prikkels. Trancedans geeft je een moment waarop je helemaal met jezelf, in stilte en beweging kunt zijn. Het is een dans van heling, als je jezelf de kans geeft tot volledige overgave. Stel je diepste vraag en zoek het antwoord in de dans. En… neem een sjaaltje of iets anders mee om je ogen mee af te dekken.
  • Spiraal beleven: beleef in de natuur de spiraal als oersymbool voor je levensweg. Heb je een belangrijke vraag? Maak een spiraal, ontspan je meditatief, loop er door heen en het antwoord valt je in. Ervaar ook de energie van andere geometrische vormen.
  • Klankbad met frequenties en geuren:  niks hoeven doen, alleen maar ontvangen. Je zelf omhullen met prachtige klanken en geuren.  Jou en je chakra’s laten opschonen en verfrissen …. Laat je wegdromen in verre landen van onbegrensde mogelijkheden. Je mag er fijn bij liggen of zitten, maak het je gemakkelijk.

    Egyptian fire codes